Online poradenstvo

Hoci je osobné poradenstvo ideálnou formou pomoci s problémami s dojčením, môžu nastať situácie, kedy sa osobne stretnúť nedá. Vtedy môže byť nápomocné aspoň online poradenstvo s použitím kamery.

Poskytujem ho najmä v prípadoch:
– keď bývate v oblasti, v ktorej aktuálne nepôsobí žiadna poradkyňa z o.z. MAMILA a ani nemáte možnosť za žiadnou vycestovať;
– keď ste vy, alebo je niekto z vašej domácnosti aktuálne chorý (akútne respiračné a iné infekčné ochorenia) ako prvú pomoc, kým bude možné osobné stretnutie;
– keď máte obavy z osobného stretnutia z dôvodu pandemickej situácie.

Online poradenstvo trvá max. 60 minút a obvykle využívam aplikáciu WhatsApp. Ak ju nemáte, dohodneme sa na inej možnosti videohovoru. Dôležité: je k nemu potrebná ešte jedna osoba, ktorá vám bude držať telefón tak, aby som videla na dojčenie.

Online poradenstvo si môžete rezervovať prostredníctvom rezervačného systému, alebo mi zavolajte, či napíšte. Cena je 30€.

Telefonická konzultácia je na rozdiel od online poradenstva iba max. 30 minútový telefonát bez použitia kamery. Využíva sa na predovšetkým na dodatočné konzultácie po osobnom stretnutí, alebo keď sa potrebujete poradiť – napríklad o zmenenom správaní bábätka, rozlíšení upchatého mliekovodu od zápalu prsníka a podobne. Keďže dojčenie nevidím, nie je vhodná na riešenie pretrvávajúcich problémov s dojčením – bolesti pri dojčení, neprospievanie bábätka, odmietanie dojčenia, nespokojnosť bábätka na prsníku a podobne.

Comments are currently closed.